Читај ми!

Још много рада за Партизан

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић рекао је после пораза од немачког Фленсбурга да екипа мора још много да ради како би била равноправна са осталим тимовима у Лиги шампиона.

"Ми смо стварно желели да победимо, видели сте и сами да смо дали максимум, играмо са врхунским екипама и тешко их је добити. Потребно је још много да радимо како бисмо могли да будемо на истој равни са њима. Жао ми је што смо изгубили, више ћемо радити и трудити се и надам се, следећи викенд, доћи до победе", рекао је Брковић после утакмице у Нишу.

Фленсбург је у хали Чаир славио са 37:31, а у претходном колу Партизан је изгубио од руског тима Чеховски медведи.

"Дали смо све од себе, пружили отпор, али противник је заслужено победио. Атмосфера је била фантастична, али није требало да се деси оно на почетку", казао је Богдан Радивојевић, играч Партизана, алудирајући на међусобну тучу навијача црно-белих.

Рукометаш Фленсбурга Љубомир Врањеш казао је да Партизан, упркос поразу, има светлу будућност.

"Ово нам је трећа утакмица у гостима, били смо код куће само пар дана, па поново путовали. Знали смо да ће нам бити тешко овде. Задовољан сам како смо одиграли утакмицу и драго ми је да сам видео Партизан у овој атмосфери. Они имају будућност. Надам се да ће напредовати у лиги и даљем такмичењу", истакао је Врањеш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво