Читај ми!

Рукометашице победиле Хрватску

Женска рукометна репрезентација Србије победила је у Петровцу на Млави селекцију Хрватске са 30:29 (17:13), у другој пријатељској утакмици за време ЕХФ недеље.

Утакмица је одиграна у дворани "Драгутин Томашевић" пред око 1.500 гледалаца, а изабранице Саше Бошковића славиле су голом Слађане Поп Лазић у последњој секунди меча. Најефикаснија у победничком тиму била је Андреа Лекић са осам голова, колико је постигла и Маја Зебић у тиму Хрватске.

Први меч између Србије и Хрвартске завршен је нерешено 25:25.

Репрезентација Србије припрема се за Европско првенство које ће од 4. до 16. децембра бити одржано у Београду, Нишу, Новом Саду и Вршцу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво