Читај ми!

Реми у Петровцу

Женске рукометне репрезентације Србије и Хрватске играле су нерешено 25:25 у првој од две пријатељске утакмице у Петровцу на Млави. Најефикаснија Андреа Лекић са седам голова.

Женске рукометне репрезентације Србије и Хрватске играле су вечерас у Петровцу на Млави нерешено 25:25 (14:12), у првој од две пријатељске утакмице у том граду.

У сјајној атмосфери, пред 2.000 гледалаца у крцатој дворани Драгутин Томашевић, виђена је велика борба и неизвесна завршница, након које није било победника.

Епитет играча меча понела је седмоструки стрелац Андреа Лекић, Светлана Огњеновић је додала пет голова, а Марија Лојпур три. Код Хрватица боља од осталих била је Маја Зебић, која је постигла пет погодака.

Другу пријатељску утакмицу рукометашице Србије и Хрватске одиграће у суботу.

СРБИЈА: Рисовић, Крпеж 1, Поповић 3, Лекић 7(2), Дмитровић 1, Дамњановић 3, Ерић, Рајовић, Трифуновић, Поп Лазић 1, Огњеновић 5, Филиповић, Томашевић, Ђапановић, Нишавић, Милошевић 1, Стоиљковић, Лишчевић, Лојпур 3, Бартошић
ХРВАТСКА: Кожњак, Петковић 3, Франковић 2, Пушић Корољевић 2, Ждерић пет одбрана и седмерац, Елез 3(3), Јелчић пет одбрана и седмерац, Јежић 2, Зебић 5(2), Пераица 3, Јанковић 2, Џоно, Човић 1, Књежевић, Башић 2, Буковина

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво