Читај ми!

Време је за победу

Срепске рукометашице играју у четвртак и суботу двомеч против Хрватске. Екипа спремно дочекује пријатељске мечеве против Хрватске, који су претпоследње припреме пред ЕП.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић скратио је списак играчица које ће конкурисати за двомеч са Хрватском у Петровцу на Млави.

На списку се налазе:

Голмани: Катарина Томашевић и Јована Рисовић
Лева крила: Светлана Огњеновић, Јелена Нишавић и Јована Бартошић
Десна крила: Катарина Крпеж и Ивана Милошевић
Леви бекови: Јелена Ерић, Јована Стоиљковић, Сања Дамњановић, Биљана Филиповић, Јелена Трифуновић
Средњи бекови: Андреа Лекић и Кристина Лишчевић
Десни бекови: Марина Дмитровић, Јелена Поповић и Јасмина Ђапановић
Пивотмени: Слађана Поп Лазић, Сања Рајовић, Марија Лојпур.

Српска рукометашица Слађана Поп Лазић рекла је да екипа спремно дочекује пријатељске мечеве против Хрватске, који су претпоследње припреме пред ЕП.

"Познајемо селекцију Хрватске, играли смо више пута са њима. Имамо лош скор, али и шансу да то променимо. Важно је да позитивно размишљамо, да тако дочекамо Европско првенство. Сложне смо, разумемо се у игри, а то је предуслов да остваримо добар резултат у децембру", рекла је Поп-Лазићева новинарима у Петровцу на Млави.

Репрезентативка Сања Дамњановић већ другу годину наступа у хрватској Подравци и најбоље познаје састав противница.

"Најбитније је да у утакмице уђемо максимално и забележимо победе. На тај начин бисмо стекле самопоуздање. Хрватице неће бити комплетне, долазе без неколико важних играчица, али то нема везе, јер они имају одличну репрезентацију. Надам се нашим победама", рекла је Дамњановићева.

Андреа Лекић сматра да су мечеви против Хрватске битни за уигравање екипе.

"Морамо да обратимо пажњу на све недостатке и пробамо да их коригујемо. Одбрана мора да буде на високом нивоу. То мора бити у првом плану, уз борбеност, која се подразумева. Сваки дан морамо да искористимо, јер времена до Европског првенства је све мање", поручила је Лекићева.

Мечеви са Хрватском на програму су сутра од 9 сати и суботу од 14 у Петровцу на Млави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво