Читај ми!

Очекујем пуно навијача

Почела је продаја карата за Европско првенство рукометашица које ће се у децембру одржати у Београду, Нишу, Новом Саду и Вршцу.

"После Европског првенства за мушкарце добили смо организацију ЕП за жене. Било је 11 кандидата, а Европска рукометна федерација доделила је нама јер је прошло такмичење оцењено као најбоље и најуспешније", рекао је Ђурковић на конференцији за новинаре.

Он је додао да је продаја карата почела 17. септембра и да могу да се купе комплети са 20 одсто попуста, као и појединачне карте, чија је најмамања 600 динара.

"Очекујем да ће бити много навијача из Норвешке, Француске, Данске, као и Мађарске, Хрватске, Македоније и Румуније", рекао је Ђурковић.

Почасни члан Европске рукометне федерације Јан Туик, који се са сарадницама последња три дана био у инспекцији, истакао је да је "лепо поново бити у Србији" и да се сада суочава са "новом, старом ситуацијом".

"Наш задатак је да још побољшамо квалитет. Потписали смо уговоре са 70 медијских кућа које покривају 121 државу. Овај шампионат ће у већем делу бити преношен и ван Европе", рекао је Туик.

Прошло Европско првенство гледало је око милијарду и по људи, а ЕХФ очекује исту гледаност имати и наредни шампионат.  Организатори су најавили да ће једина промена у односу на прошло ЕП бити што се утакмице у Београду неће играти у "Пиониру", већ само у "Арени".

Европско првенство за рукометашице одржаће се од 4. до 16. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво