Читај ми!

Јуниорке без медаље

Јуниорке Србије пропустиле су прилику да освоје медаљу на на Светском првенству у Чешкој. У борби за бронзу наше рукометашице поражене су после велике борбе од Мађарске 26:24 после продужетака.

Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије није успела да освоји бронзану медаљу на првенству света у Чешкој, пошто је данас у Острави, у утакмици за треће место, изгубила од селекције Мађарске после продужетака са 26:24 (11:8, 6:4).

Српске рукометашице одлично су ушле у меч и повеле са 8:4, али је Мађарска серијом од три везана гола успела да успостви равнотежу и касније преузме иницијативу у мечу.

Нису се предавале изабранице селектора Зорана Валдевита. Средином другог полувремена најавиле су узбудљиву завршницу, а пред сам крај и дошле до минималног водјства - 20:19. Ипак, противник је изједначио и меч увео у продужетке.

Мађарице су ексра периоду стекле два гола предности, коју су чували до самог краја.

Најефикасније у српском тиму била је Ивана Поповић са седам голова, по пет су постигле Невена Поповић и Тамара Геогијев.

У борби за злато састају се репрезентације Француске и Шведске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара