Читај ми!

Нови пораз јуниора

Мушка јуниорска рукометна репрезентација Србије изгубила је од селекције Данске са 27:26 (16:13), у утакмици за пласман од 13. до 16. места на првенству Европе у Турској.

Новим поразом изабраници селектора Слободана Јокановића потврдили су очајну форму и разочаравајући учинак на континенталном шампионату, а у преосталој утакмици састају се са Чешком.

Још један минималан пораз јуниора на ЕП у Турској. Овога пута за нијансу бољи били су владајући шампиони Европе Данци. За разлику о претходне утакмице када су „Орлови" контролисали резултат у већем делу меча данас је било другачије. Данска је цео ток меча била у константном вођству од једног до три гола предности. Упорном и борбеном игром Србија је  поравната ушла у последњих 5 минута.  Ипак недостајао је завршни ударац и још једном смо погнуте главе напустили терен.

За разлику од јуниора, јуниорке Србије блистају на првенству света у Чешкој. Догурале су до завршнице такмичења и сутра од 18 сати у Острави састају се са вршњакињама из Шведске у борби за финале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара