Читај ми!

Можемо са свима

Српски пивотмен Растко Стојковић уверен је су наши рукометаши показали да могу да се носе са свим противницима и да ће тако бити и на Олимпијским играма у Лондону.

"Тешка група, још тежа прича, ако је преживиш. Било би идеално да будемо трећи. Треба да се избориш с великим, али добро, једном си се изборио и ваљда ћеш још једном, само још једном. Показали смо да можемо са свима да се носимо, неке смо побеђивали, а неки су нам остали дужни", рекао је Стојковић пред почетак припрема.

Србија ће на Олимпијади играти у Групи А са селекцијама Шпаније, Данске, Хрватске, Мађарске и Јужне Кореје.

"Немам искустава од раније са Олимпијских игара. Нисам ни са ким ни разговарао, правим своју слику. Треба преживети припреме, али шта се мора није тешко, спремамо се за Олимпијаду", истакао је пивотмен српске репрезентације и пољске екипе Килце.

Он је додао да се није у потпуности одморио од напорне сезоне, али да не жели да размишља о томе јер су припреме тек почеле.

"Нисам се одморио. Када је лежања било доста? Никада. На припремама је исто бити спреман за њих или не. Готово је са одмором, кренули смо, нема друге, а ни назад. Где си дошао, дошао си, где си био, био си и сада идемо даље", казао је Стојковић.

Олимпијске игре у Лондону одржаће се од 27. јула до 12. августа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво