Читај ми!

Квалитетнијi смо од Грчке

Женска рукометна репрезентација Србије Србије одрадила је тренинг после напорног пута до Амидеа, а селектор Саша Бошковић не верје да би селекција Грчке могла бити непрелазна препрека.

Рукометашице Србије од 17.00 сати играју меч 5. кола такмичења у Групи 2 за пласман на Европско првенство.

"После девет сати пута успели смо да одрадимо један лагани тренинг. Место још нисмо успели да видимо. Хала је мала, за око 1.000 гледалаца, свеже офарбана. Све нам овде изгледа мало", рекао је Бошковић агенцији Бета.

Он је истакао да Јелена Ерић и Биљана Филиповић имају блаже здравствене проблеме, али да се нада да ће моћи да играју.

"Грчка екипа не би требало да нам представља проблеме. Ми смо сигурно квалитетнији од њих. Није нам приоритет да њих победимо, већ да се озбиљно припремимо за Европско првенство", рекао је Бошковић.

Репрезентација из Грчке путује у Нови Сад где ће наставити припреме за последњи меч са Португалом.

"Путовање је напорно. Имаћемо мало времена да се одморимо, али шта да радимо, како свима тако и намо. Не би била велика разлика и да играмо у неком другом граду", рекао је Бошковић.

Према његовим речима, све ово што се догађа је у скопу припрема за Европско првенство, где ће такође бити веома напорно.

Европско првенство одржаће се у децембру у Холандији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара