Илић првак Европе

Рукометаши Кила, међу њима и капитен селекције Србије Момир Илић, нови су прваци Европе. Немачки тим у финалу Лиге шампиона био је бољи од шпанског Атлетико Мадрида. Ово је трећа европска титула за екипу Кила.

Рукометаши немачког Кила постали су нови прваци Старог континента. Они су у финалу Лиге шампиона били бољи од шпанског Атлетико Мадрида резултатом 26:21.

Тако је капитен репрезентације Србије Момир Илић, након сребрна са Европског првенства, освојио још једну медаљу ове сезоне.

Кил је полуфиналу победио Берлин са 25:24.

У мечу за треће место, дански Копенхаген је такође са 26:21 победио Берлин.

Немачки Кил је трећи пут постао шампион Европе пошто је претходно титулу освајао 2007. и 2010. године, а три пута је губио у финалима (2000, 2008, 2009).

Првак Европе је поред Илића постао још један српски рукометаш, Милутин Драгићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара