Читај ми!

“Орлови” код куће

Изборили су пласман на Олимпијске игре и поново обрадовали нацију. Најбољи српски рукометаши допутовали су из Шпаније са овереном визом за Лондон. У Београд су стигли у некомплетном саставу, јер су многи играчи морали да се врате у матичне клубове.

Голман рукометне репезентације Србије Дарко Станић рекао је да ниједног тренутка није сумњао да ће национални тим изборити пласман на Олимпијске игре у Лондону.

"Ниједног тренутка нисмо сумњали у одлазак на Олимпијске игре, ни после утакмице са Пољском. Веровали смо у то. Сви заједно смо у соби пратили утакмицу Шпанија - Пољска, цео хотел се тресао од навијања", рекао је Станић по доласку на аеродром Никола Тесла.

Предвођени селектором Веселином Вуковићем стигли су Дарко Станић, Рајко Продановић, Марко Вујин, Растко Стојковић, Драган Марјанац, Добривоје Марковић и Милош Костадиновић.

"Селектор Вуковић нам је и пре почетка причао да је сам одлазак на Олимпијске игре успех, а ми смо у томе и успели", рекао је Вујин.

Десно крило Рајко Продановић није могао да сакрије одушевљење због оверавања олимпијске визе. "Не могу да верујем да путујемо у Лондон, да ћемо бити на највећој спортској смотри. Ипак, планови морају да сачекају до лета, још је то далеко", рекао је Продановић.

Жреб за олимпијски турнир заказан је за 30. мај од 18.30 сати, а Србија је сврстана у трећи шешир са селекцијом Мађарске.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије