Читај ми!

Реми жена и пораз мушкараца

Шахисткиње Србије играле су 2:2 са Румунијом, док су шахисти поражени од Холандије са 1,5:2,5 у четвртом колу Европског првенства, које се одржава у Грчкој.

У женској екипи ремизирале су Наташа Бојковић и Љиља Дрљевић, која је дуго играла на победу са квалитетом више. Победила је Ирина Чолушкина, најуспешнија до сада, док је поражена Анђелија Стојановић. Србија је седма у женској конкуренцији, док су у вођству Рускиње.

Исход меча мушких екипа Србије и Холандије одлучио је натурализовани Иван Соколов из БиХ, који је савладао Бранка Дамљановића. Ремизирали су Иван Иванишевић, Драган Шолак и Милош Перуновић. Србија је 14. на табели, води Немачка.

Пето коло игра се сутра од 15.00, а парови ће бити одређени касније.

ЕП се завршава 11. новембра. Титуле, освојене 2009. у Новом Саду, бране Азербејџан у мушкој и Русија у женској конкуренцији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара