Читај ми!

Кличко најавио пензију

Украјински боксер Виталиј Кличко изјавио је да има у плану још један, до два меча, пре него што заврши каријеру. "При крају сам каријере", рекао је 40-годишњи боксер за украјинску телевизију.

Украјински боксер је остварио 43 победе у 45 мечева у професионалној каријери која је почела 1999. године и која укључује и победе над Британцем Леноксом Луисом. Старији брат Кличко је ипак, поручио својим навијачима да не брину јер ће у рингу још дуги низ година бити његов млађи брат 35-годишњи Владимир.

"Владимир је пет година млађи од мене и он ће вас својим борбама још дуго чинити срећним", рекао је шампион света у тешкој категорији у ВБЦ верзији.

Украјински боксер је остварио 43 победе у 45 мечева у професионалној каријери, која је почела 1999. године и која укључује и победе над Британцем Леноксом Луисом.

Старији брат Кличко је прошле године основао политичку странку чија скраћеница гласи "Удар" (Украјинска демократска алијанса за реформе).

Кличко је један од највернијих следбеника некадашње председнице Владе Украјине Јулије Тимошенко. Он је напоменуо да је и његов млађи брат Владимир недавно изразио жељу да се придружи политичкој партији "Удар".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара