Читај ми!

Враћа се стара лига

Представници боксерских савеза и клубова из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине најавили су у Лозници обнављање Интер-лиге, у којој би, од почетка следеће године, требало да учествују најбољи боксери из тих земаља.

Председник Хрватског боксерског савеза Анте Вичевић рекао је за Тањуг да је, кроз сарадњу боксерских клубова из земаља бивше Југославије, покренуто разматрање оснивања лиге, која би требало да буде организована на сличан начин као пре више од 20 година.

Према његовим речима, мечеви Интер-лиге би, уколико сви неопходни услови буду испуњени, требало да почну идуће године, највероватније у првом кварталу а, предложено је да се такмиче по две селекције из те три земље, састављене од најуспешнијих боксера на државним првенствима.

Председник Боксерског клуба "Славија" из Бања Луке Далибор Петковић рекао је за Тањуг да је меч, који је вечерас одржан између тог клуба и домаћина  из Лознице представљао испит спремности боксера за будућа надметања у оквиру Интер-лиге.

"Припреме за обнављање Интер-лиге су у току и договори између представника спортских организација тих земаља су схваћени озбиљније него претходне године, када је покренута идеја за тај вид сарадње" изјавио је председник Боксерског клуба "Лозница" Петар Екмешчић.

Настојећи да поспеше пријатељске односе, клубови "Лозница" и "Ријека" из Хрватске, на чијем је челу Вичевић, од прошле године организовали су више узајамних посета и мечева, чему се придружила и "Славија", а поједини њихови боксери ће да буду учесници Интер-лиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара