Нова несрећа у бејзболу

За играча Колорадо Рокиса, Хуана Никасиа, тринаести меч у дресу те екипе био је заиста несрећан. На мечу против Вашингтон Нешнелса овај играч је поломио врат. До бизарне несреће је дошло када је Никасиа у главу погодила лопта коју је бацио ка противничком ударачу. Никасио се сада налази у болници где чека операцију.

Бејзбол није безбедан спорт, ни за навијаче ни за играче. Само ове сезоне било је више бизарних незгода на трибинама, у којима је било и смртних исхода. Навијачи на трибинама највише су страдали у покушају да ухвате лопту која је летела ван терена.

Ипак, ни играчи нису у мањој опасности. Док навијачи страдају због своје несмотрености, играчи страдају због вештине противника.

Последњи, у најмању руку бизарни инцидент, догодио се у петак на мечу између Колорадо Рокиса и Вашингтон Нешналса, када је 24-годишњи бацач Рокиса Хуан Никасио поломио врат.

Несрећа се догодила када је Никасио бацио лопту ка противничком ударачу Јану Дезмонду. Никасио је после бацања окренуо главу, а Дезмонд је палицом јако ударио лоптицу која је погодила несрећног бацача у главу.

Никасио је пао на земљу, брзо су дошли лекари, а у болници је утврђено да је несрећни играч поломио врат, и да ће морати да иде на операцију.

Иначе Никасио је руки, а ово му је био тек тринаести меч у професионалној лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво