Читај ми!

Стрељаштво

"Златни" Андрија Златић

Андрија Златић освојио златну медаљу у гађању малокалибарским пиштољем на Европском првенству у Београду. Дамир Микец заузео шесто место, у екипном пласману Србија четврта.

Српски репрезентативац Андрија Златић освојио је данас титулу првака Европе у гађању МК пиштољем на шампионату које се одржава у Београду.

Златић је до златне медаље стигао са 661,4 (565) кругова, сребро је припало Русу Леониду Екимову са 659,9 (565), а бронза Португалцу Коти са 658,5 (562) кругова.

Други српски представник у финалу Дамир Микец освојио је одлично шесто место са 657,1 (560) кругова, док се на 53. место пласирао Димитрије Гргић са 537 кругова.

Репрезентација Србије у екипном пласману заузела је четврто место са 1.661 кругом (Златић 565, Гргић 537, Микец 560).

Шампиони Европе постали су Руси са 1.686 кругова, други су Белоруси са 1.666, а трећи Украјинци са 1.663 кругова.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво