Читај ми!

Европски олимпијски фестивал младих

Рукометашима бронза, Којићу сребро

Репрезентативац Србије у атлетици Немања Којић донео је сребрну медаљу тиму Србије на 11. летњем Европском олимпијском фестивалу младих у Трабзону у трци на 800м, док су рукометаши у бори за бронзу савладали репрезентацију Француске.

Српски спортисти освојили су данас две медаље на 11. летњем Европском олимпијском фестивалу младих у Трабзону.

Прво је атлетичар Немања Којић освојио сребро у трци на 800 метара, а потом су рукометна репрезентација стигла до бронзе.

Којић је 800 метара истрчао у времену 1:51.55, што је његов нови лични рекорд. Бржи од младог српског репрезентативца био је само Белгијанац Бертелс Брехт са временом 1:50.90, док је бронзу освојио Грифин Карл Џон из Ирске са временом 1:51.64.

Рукометаши Србије у борби за треће место савладали су репрезентацију Француске са 31:28. После пораза у изузетно напорном полуфиналу против Немачке успели су да се максимално опораве, сконцентришу и изборе бронзу. Најефикаснији у нашем тиму био је Немања Младеновић са 12 голова.

Српски одбојкаши нису успели да освоје бронзану медаљу пошто су у борби за треће место поражени од Француске са 3:1 (25:15, 25:16, 22:25, 25:20).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво