Читај ми!

Нађа задовољна резултатом

Српска пливачица Нађа Хигл није успела да одбрани светско злато из Рима 2009. године. У финалу трке на 200 метара прсно на Светском првенству у Шангају, циљну ивицу додирнула је шеста. Нова светска шампионка Американка Ребека Сони (2:21:47).

Нађа Хигл успела је да обезбеди олимпијску норму још у полуфиналу, али је овога пута медаља у финалу изостала. У трци на 200 метара прсно, Нађа је од почетка заостајала за водећом Ребеком Сони. Понестало јој је даха у завршници трке и до циљне ивице стигла је шеста.

"Презадовољна сам. Урадила сам овде оно због чега сам дошла. Није лако два пута испливати трку резултатом бољим од олимпијске норме. Такође није једноставно за два дана пливати три трке. Да, ово ми даје мотив да још боље радим у наредних годину дана до Олимпијских игара, па ћемо видети. Није мала ствар бити шести на свету", рекла је Нађе Хигл након трке.

Нова шампионка је Американка Ребека Сони са остварењем од 2 минута 21 секунда 47 стотинки. Другог места домогла се Рускиња Ефимова, а треће позиције Канађанка Марта Мекејб.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво