Читај ми!

За храбре нема препрека

За храбре људе границе не постоје, а Адам Стар из Минесоте је један од њих. Овај 21-годишњи гимнастичар коме је због рака пре две године ампутирана десна нога, вратио се у салу за тренинге и показао да овај недостатак не значи крај каријере.

Адам је поставио видео-снимак на Јутјуб, где показује да и поред недостатка, није изгубио сјајну вештину.

Овај момак је са протезом, уместо десне ноге, у сали радио невероватне ствари. Прво је у једној вежби показао велику снагу горњег дела тела, да би после тога на једној нози радио премете уназад. 

Адам, који је 11 година тренирао гимнастику, рекао је да је видео-снимак направио да би показао породици и пријатељима да и даље може да ради исте ствари као и раније, и да би инспирисао остале људе које је задесила слична судбина.

"Мислио сам да сам довољно снажан да урадим премет уназад, а тек сам ове недеље сам отишао у салу, покушао, и успео. Најтеже је било доскочити, јер све је у равнотежи", рекао је Адам.

Он је додао да је после ампутације покушао да остане активан, али било је тешко, јер је опоравак био дуг.

"Ипак, вратио сам се скијању, пливању и бициклизму, и скоро цео дан тренирам теговима", додао је он.

Адамов видео-снимак већ је изазвао велику пажњу, а овај сјајни спортиста добија подршку са свих страна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се