Читај ми!

Допинг на мала врата

Актуелни олимпијски шампион на 50 метара слободним стилом Цезар Сијело наступао је допингован на митингу у Рио де Женеиру, али неће бити кажњен због тога, саопштила је данас Пливачка федерација Бразила.

У саопштењу бразилске националне "куће пливања" наводи се да је Сијело био позитиван на забрањену супстанцу фуросемид, која помаже спортистима да смање килажу.

Сијело (24), који је осим "злата" на 50 метара слободно на Играма у Пекингу освојио и бронзану медаљу на дупло дужој деоници, био је на митингу у Рио де Женеиру најбржи у чак пет дисциплина.

Осим актуелног првака света на 50 и 100 метара слободно, позитивне налазе имала су још тројица пливача - Николас Сантос, Енрике Барбоса и Виницијус Вакед.Они су на митингу освојили чак 12 најсјајнијих одличја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије