Читај ми!

ЕП у кајаку и кануу

Марко Томићевић у финалу

Српски кајакаш Марко Томићевић освојио је прво место у својој групи са временом 3:25,655 минута у дисциплини К – 1 на 1.000 метара на Шампионату Европе у Београду и пласирао се у финале које ће се одржати 18. јуна.

У полуфиналној трци у дисциплини К - 2 на 1.000 метара Дејан Пајић и Душко Станојевић нису успели да прођу у финале, пошто су освојили четврто место.

Српски четворосед у дисциплини К - 4 на 1.000 м Миленко Зорић, Ервин Холперт, Александар Алексић и Дејан Терзић освојио је такође четврто место у полуфиналној трци и није прошао у финале.

Милена Тркља и Сандра Половина у дисциплини К - 2 на 1.000 метара биле су последње у квалификационој групи и нису прошле у финале.

У другом делу поподневног програма 17. јуна у квалификационим тркама од српских репрезентативаца стартовали су Дејан Ружићи (Ц - 1, 500 м), Миленко Нашигаћин (К - 1, 500 м) Дејан Пајић и Душко Станојевић (К- 2, 500 м) и Антонија Нађ, Антонија Панда, Рената Мајор и Марта Тибор у дисциплини К - 4 на 500 м.

Првог такмичарског дана на Савском језеру на Ади Циганлији одржано је укупно 16 полуфиналних трка. Укупно ће учествовати 650 такмичара из 38 земаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара