Читај ми!

Стрељаштво

И Златић "бронзани"

Репрезентативац Србије у стрељаштву Андрија Златић освојио је бронзану медаљу у гађању МК пиштољем на Светском купу у Форт Бенингу постигавши резултат од 655,3 круга.

Златно одличје припало је Јинг Јонг Оху из Јужне Кореје са 670, а сребрно Кинезу Ксиао Вуу са 660,3 кругова.

У финалу је гађао још један српски репрезентативац, Дамир Микец, и заузео одлично пето место са 653,3 круга, док се Димитрије Гргић пласирао на 28. позицију са 551 кругом.

Златићу је ово друга медаља са светских купова у каријери. Прву, и то златну ваздушним пипштољм освојио је у Чангвону у Кореји средином априла. Прошле године на првенству света у Минхену освојио је ваздушним пиштољем сребрну медаљу и квалификовао се за Олимпијске игре у Лондону 2012.

Српски стрелци завршили су учешће на Светском купу у америчкој бази Форт Бенингу са две бронзане медаље и једном олимпијском визом, коју је донела Андреа Арсовић освајањем шестог места МК пушком тростав.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара