Читај ми!

Наши јуниори на Купу Хрватске

Богат викенд за српски бициклизам: јуниорска репрезентација учествоваће у суботу, 9. априла, на трци Купа Хрватске у Вараждину, док ће се две кадетске селекције такмичити на дводневној трци у Казанлаку у Бугарској.

"Отпала је трка у близини Тревиза у Италији у недељу, из процедуралних разлога, јер наводно домаћини примају, пошто је реч о јуниорској манифестацији из националног календара, само екипе из суседних земља", каже селектор млаих категорија Саша Гајичић.

"Планирали смо, иначе, да идемо прво на трку у Вараждину и, потом, продужимо за Италију. Сада нам остаје само Вараждин, где ће бити јака конкуренција, јер учествују и Словенци, а стартоваће, под вођством Марка Никићијевића, тренера аранђеловачке Шумадије, Алекса Величковић и Урош Јовановић из Шумадије, Марко Даниловић из чачанског Борца и Милош Борисављевић из краљевачког Металца.

Гајичић ће са великом групом од 11 кадета отпутовати у Казанлак, у Бугарску, на дводневну трку. На листи су: Лука Котур, Александар Митић, Стефан Јовановић и Жељко Клисура (сви Партизан), Борис Симијоновић и Немања Дугалић (Борац, Чачак), Стефан Филиповић и Дарко Девеџић (Металац), Борис Копуновић, Дарио Нимчевић и Мишел Секереши (Спартак, Суботица).

"У суботу пре подне је друмска трка, а поподне вожња на хронометар. У недељу је критеријмска трка, која нам је посебно интересантна, јер спремамо једну групу кадета за ЕЈОФ у Турској, а ту се вози и критеријум", објаснио је Гајичић.

"Као добра контрола послужи ће нам фестивал у Конији, у Турској, 20. априла, где се возе два критеријума, а уествоваће Дарио Нимчевић, Мишел Секереши, Немања Дугалић и Дарко Девеџић. Могу да стартују возачи роени 1996, 1997. и 1999. године."

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво