Читај ми!

Бициклизам

Паклена трећа етапа

Трећа етапа „Велике награде Сочија“ (категорија 2.2) скраћена је за 67 километра јер је јако невреме, са правом провалом облака и орканским ветром, угрозило безебдност учесника и уместо 180 км била је дугачка 123 км.

Српски репрезентативац Жолт Дер заузео је 26. место са 28 секунди заостатка, Есад Хасановић је био 26. са 40 секунд слабијим временом, док је Небојша Јовановић после дефекта и то на спусту уочи завршног успона на брдо где је био циљ, завршио на 90. месту!

Мислим да би Јовановић, који је био веома активан, забележио висок пласман да није било пеха у најкритичнијим тренуцима етапе - каже селектор Чубрић.- Време је било ужансо, ветар је скоро обарао бициклисте и добро је што нисмо возили 180 км, неки то не би преживели.

Старт је био у селу Пшада на 67 км од Новоросијска, а циљ у Небугу где је победио Павел Короцев (Русија, екипа Кубан) испред двојице земљака, возача Итера Каћуше Александра Пришпетнија и Сергеја Рудаскова.

Жуту мајицу сачувао је Немац Гриша Јаноршке (Шпаркасе), српски бициклисти имају ове позиције у генералном пласману: 29. Дер + 8,37 минута заостатка, 85. Хасановић + 28,00, 85. Јовановић + 34,00 минута слабије време итд.

Четврта етапа је око Небуга и биће дуга 170 км.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво