Бобана и Андреа шесте у Сиднеју

Репрезентативке Србије у стрељаштву Бобана Величковић и Андреа Арсовић освојиле су на старту Светског купа у Сиднеју шесто место у гађању ваздушним пиштољем, односно пушком.

Величковићева је погодила укупно 479,9 кругова са 383 у основном делу, док је Арсовићева такмичење завршила са укупно 500,6, односно 398 кругова у квалификацијама.

Златну медаљу у дисциплини ваздушна пушка освојила је Хрватица Сњежана Пејчић са укупно 502,6, односно 399 кругова, испред Иранке Еленех Ахмади -502,2 (399) и Дарије Тихове из Украјине - 501,7 (398).

Прво место у гађању пиштољем припало је Грузијки Нино Салуквадзе која је погодила 485,5 (385) кругова, испред Финкиње Мире Сухонен - 484 (386) и трећепласиране Украјинке Олене Костевиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије