Партизан опрезан и самоуверен

Хокејаши Партизана истакли су на конференцији за медије да су опрезни, али и пуни самопоуздања, пред четврти меч финалне серије плеј-офа Слохокеј лиге. "Црно-бели" воде 2:1 у серији и, уколико у среду тријумфују у Пиониру, освојиће пехар регионалног такмичења. Директан пренос је на нашем другом програму, од 18 часова.

Партизан је тријумфом у Љубљани од 7:4 показао да зна рецепт за освајање Слохокеј лиге. Иако је Олимпија словила за фаворита, "црно-бели" су у два меча постигли 17 голова и тако поприлично уздрмали хокејаше словеначког клуба.

Сигурно је да Олимпија долази у Београд са намером да сачува образ и да одлуку за титулу пребаци на домаћи лед, у евентуалном петом мечу. "Црно-бели" су баш зато опрезни, али верују у себе и ефикасну игру у нападу. Тренер Партизана Павел Кавчич, који је то такмичење освајао са Марибором, сматра да треба тријумф у Љубљани заборавити што пре.

"Показали смо много добрих страна. Извукли смо и поуке, иако смо победили. Напорно смо радили, мислим да имамо сигуран и одважан тим и то ће нас носити. Охрабрује ме што играчи нису показивали ниједног тренутка знаке нервозе. То би могло да нам буде адут у среду", каже Кавчич.

Капитен Партизана Марко Миловановић позива све љубитеље хокеја у београдски Пионир и нада се победи. "Очекујем подршку навијача. Мислим да ће у Пиониру бити прави љубитељи хокеја и да ћемо заједно успети да прославимо титулу."

Миловановић као највећу опасност истиче ситуације са играчем мање. "Олимпија је убојита у тренуцима када има хокејаша више на терену, и на то морамо посебно обратити пажњу. У наш напад не сумњам, одбрана и енергичност требало би да буду кључ успеха."

Дуел Партизана и Олимпије игра се у среду, од 18 часова. Партизан води 2:1 у серији и уколико тријумфује подићиће пехар регионалне лиге. У случају пораза, пети меч играће се у Љубљани у петак.

Директан пренос из ледене дворане Пионир можете пратити на нашем другом програму. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије