Завршио трку са прободеном ногом

Атизулхасни Аванга нови је спортски херој Малезије. Овај 23-годишњи бициклиста заузео је треће место на трци Светског купа у дворанском бициклизму. Ипак, оно што је од Аванга направило хероја јесте чињеница да је трку завршио са комадом дрвета дугачким око 20 центиматера забоденим у нози.

Тај невероватан подвиг дошао је после судара после којег је више бициклиста пало. Одломљени део подлоге се забио у ногу Авангу, који је и поред великих болова наставио трку са бициклом пројурио кроз циљ.

После трке, Аванг је превезен у болницу да се установи да ли је реч о тешкој повреди. Снимци су показали да је забодено парче дрвета промашило артерију и да малезијски бициклиста може да иде на операцију да вађења забоденог дрвета из ноге.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије