Пљуште тужбе за Супербоул

Стадион Далас каубојса био је тесан прошле недеље да прими све оне који су хтели да прате финале између Питсбург стилерса и Грин Беј пекерса. И док се на улици тражила карта више, на трибинама није било места ни за оне са купљеним улазницама. Група преварених навијача најавила тужбе против организатора меча.

Највећи амерички спортски спектакл је завршен. На стадиону Далас каубојса, екипе Грин Беј пекерса и Питсбург стилерса одиграле су 45. финале Супербоула. И док навијачи Пекерса и даље славе, а организатори спектакла броје новац зарађен од продаје карата, сувенира и реклама, почеле су да пљуште тужбе незадовољних навијача.

Више стотина гледалаца, који су имали карте за ову утакмицу, није могло да седне на своја места, јер су им била заузета.

Незадовољни гледаци оптужују власника Далас каубојса, на чијем се стадиону играо меч, да је уступио њихова седишта богатим навијачима.

У једном трентуку више од хиљаду гледалаца није могло да заузме своје место на трибинама. Док је за велики број њих нађено решење, места није било за више од 400 гледалаца са плаћеним улазницама.

Они су морали финални меч да гледају на видео бимовима постављеним око стадиона, или у кафићима на самом стадиону.

Ни гледаоци који су некако збринути нису боље прошли. За око 850 њих су постављена привремена седишта на деловима стадиона са којих се терен није лепо видео.

После меча, суочивши се са великим бројем оптужби преварених навијача, челници НФЛ лиге понудили су компензацију.

Челници НФЛ-а понудили су групи од 400 навијача карте за следећи Супербоул, и 2.400 долара, што представља три пута већу цену за карту од оне коју су платили.

Они којима не одговара ова понуда, имаће могућност да добију карту за неки од наредних Супербоулова, заједно са свим плаћеним трошковима превоза и смештаја. Појединци које ни ова могућност не задовољи, мораће своју правду да истерају на суду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво