Пливачима 35 милиона

Пливачки савез Србије потписао је уговор са Министарством омладине и спорта о буџету за 2011. годину, чиме је овај савез добио 35.000.000 динара.

Уговор су потписали министарка омладине и спорта Снежана Самарџић-Марковић и председник Пливачког савеза Србије Слободан Боканић.

Како се наводи у саопштењу ПСС-а, Самарџић-Марковићева истакла је да Министарство омладине и спорта подржава Савез, како би пливачима омогућило што боље услове за остваривање врхунских резултата, а да новац у предолимпијској години могу да очекују и од Олимпијског комитета Србије.

Председник ПСС-а Слободан Боканић оценио је да је Савез својим радом и резултатима заслужио значајна финансијска средства.

"Сума је готово 35 одсто већа од прошлогодишње и веома смо задовољни. Добили смо 35 милиона динара за финансирање редовног

програма. Наши најбољи пливачи имаће могућност да се на најбољи начин припремају за најважнија такмичења ове сезоне - СП у Шангају и ЕП у Пољској као и јуниорско Првенство Европе које се одржава у Београду", рекао је Боканић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво