Полувреме за победу Стилерса

Само полувреме сјајне игре било је довољно Питсбург стилерсима да победе Њујорк џетсе и пласирају се на Супербол. После прве две четвртине Стилерси имали предност од 24:3. У наставку Џетси "додају гас", приближавају се на 24:19, али момци из Њујорка нису имали довољно снаге за потпуни преокрет.

Најтрофејнија екипа у НФЛ историји, Питсбург стилерси, имаће шансу и ове године да се оките победничким трофејом.

Момци из града челика су у полуфиналу били бољи од Њујорк џетса резултатом 24:19, и за две недеље ће у Даласу, против Грин Беј пекерса јурити седми Супербол трофеј.

Ношени фанатичним навијањем преко 60 хиљада навијача, Стилерси су сав посао завршили у првом полувремену, које су добили резултатом 24:3.

И поред тога што квотербек Стилерса, Бен Ротлсбергер, није имао свој дан, напад питсбуршке екипе је самлео одбрану Њујорчана у првом полувремену, а једном тренутку домаћин је имао и предност од 24:0.

Таман када се помислило да ће ово полуфинале бити лишено било каквог узбуђења, момци из Њујорка се буде.

Квотербек Џетса, Марк Санчез узима ствари у своје руке и полако креће да "буши" јаку одбрану Стилерса.

Од резултата 24:3 на полувремену, са 16 узастопних поена, Џетси у финишу утакмице долазе на корак до тоталног преокрета. Три минута пре краја меча на семафору је стајао резултат 24:19 за Стилерсе, који су тада кренули у одлучујући напад.

Квотербег Стилерса Ротлсбергер, који није имао своје вече, у финишу ипак преузима одговорност на себе, и са неколико успешних акција, обезбеђује свом тиму нове прве "дауне", после којих су момци из Питсбурга до краја меча задржали лопту у свом поседу.

За своју седму Супербол титулу, Стилерси ће се 6. фебруара у Даласу борити са Грин Беј пекерсима, који су савладали Чикаго берсе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво