Чикашке перверзије Пекерса

Очајна игра обезглављеног напада коштала Чикаго проласка у велико финале НФЛ лиге. Тим из "ветровитог града" поражен од Пекерса са 21:14. Џеј Катлер повређен, Чикаго без напада. Пекерси, захваљујући сјајној одбрани и на тренутке надахнутом Арону Роџерсу путују у Далас на Супербоул.

Грин Беј пекерси бољи од Чикаго берса (21:14), у судару сјајних одбрана и 90 година дуге традиције дуела та два тима. Чикаго, пред крај меча, наговестио повратак, али је то било немогуће без првог квотербека Џеја Катлера, који се током меча повредио.

Арон Роџерс и Пекерси су, тако, већи део утакмице играли само против одбране Чикага, која се сјајно носила са чињеницом да су Катлерове замене, Тод Колинс и Кејлеб Хејни, направили серију грешака, што чак ни одбрана Брајана Урлахера није успела да исправи.

Једнако добру партију пружила је одбрана Грин Беја, која је Чикагу одузела све преостале опције у нападу, али је трећепозивац Чикага, Кејлеб Хејни успео да доведе свој тим на свега један тачдаун заостатка, само да би у последњем нападу продао лопту и шансу за преокрет.

Одбрана Пекерса је играла сјајно, али је Роџерс озбиљно препао навијаче Грин Беја, када је његово додавање, пред крај утакмице, ухватио неуништиви Брајан Урлахер и дао шансу свом тиму да изједначи резултат.

Повратак Берса је спречио Сем Шилдс који је, 37 секунди пре краја, пресекао Хејнијево додавање и оверио карту Пекерса за Арлингтон, где ће се на стадиону Далас каубојса, 6. фебруара, одиграти велико финале НФЛ лиге.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво