Тешка повреда аустријског скијаша

Стравична несрећа догодила се на тренингу у аустријском Кицбилу, када је домаћи скијаш, Ханс Гругер, излетео са стазе и главом ударио у подлогу. Гругеру су констатоване тешке повреде главе и грудног коша, а лекари се боре за његов живот.

Аустријски скијаш Ханс Гругер тешко се повредио када је излетео са стазе у Кицбилу, на тренингу за такмичење у Светском купу.

Гругер је лоше ушао у кривину, у скоку је изгубио равнотежу и главом је ударио у стазу, изгубивши свест.

Несрећни скијаш је хитно хеликоптером превезен у болницу, где су му је констатовано нагњечење мозга, и повреде грудног коша, а лекари се боре за његов живот. Портпарол Скијашке федерације Аустрије, Маркус Аигнер, потврдио је да је Гругер и даље без свести.

Иначе Гругер је био пети такмичар на тренингу, а пре њега на стази није било проблема. Тренинг у Кицбилу настављен је пола сата после несреће.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије