Биг Бен расплакао Рејвенсе

Феноменално додавање Бена Ротлисбергера пред крај утакмице донело Стилерсима победу над Балтимор Рејвенсима. Биг Бен главни играч сјајног преокрета екипе из Питсбурга, која је у једном тренутку губила 21:7. Арон Роџерс и Пекерси "одували" Атланту.

Балтимор је играо сјајно и био на прагу сензационалне победе над Питсбургом, То би се и десило да конце игре у своје руке није узео велики Бен Ротлисбергер, који је са два додавања за таачдаун и феноменалним пасом за Антонија Брауна на мање од два минута пре краја потпуно преокренуо ток утакмице. Питсбург - Балтимор 31:24.

Рејвенси су играли управо онако како сви желе да играју против Стилерса, бесомучно су покушавали да униште Ротлисбергера, што је добрим делом утакмице и давало резултате, алио оно што овог играча издваја из гомиле осталих није његова вештина, већ невероватна чврстима.

Његова последња акција на утакмици била је и највеличанственија - у последњем покушају за читавих 19 јарди на два минута до краја, пронашао је Антонија Брауна на другом крају терена и тим потезом својој екипи освојио читавих 58 јарди и прилику да без велике драме реши меч.

Управо се то и десило када је Рашар Менденхал постигао тачдаун и решио утакмицу.

Уз Ротлисбергера, титулу играча утакмице заслужује и "сејфти" одбране Стилерса Рајан Кларк, који је предводио одбрамбени део повратка екипе Питсбурга са два сјајна потеза, прво је натерао Реја Рајса да изгуби лопту да би затим и пресекао додавање квотербека Рејвенса Џоа Флака.

После оба одбрамбена подвига Рајана Кларка, Стилерси су постигли тачдаун.

Грин Беј - Атланта 48:21

И у Атланти, где су Грин Беј Пекерси прегазили Фелконсе, у главној улози био је квотербек, овог пута Арон Роџерс који је био кључни фактор у страховитој серији Пекерса, који су из четири поседа лопте постигли исто толико тачдауна и решили питање победника.

Роџерс је "бацио" укупно 366 јарди за три тачдауна, а једном је поентирао трчањем, што је додатно деморалисало играче Атланте који су у овај меч ушли као благи фаворити, обзиром на боље резултате у регуларном делу сезоне.

Укупно 48 поена Пекерса други је најбољи резултат на гостујућим теренима још од 1940. године и победе Чикаго Берса.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара