Аеробик хепенинг на Кошутњаку

Београдски Факултет спорта и физичког васпитања обележиће 64. годишњицу "Аеробик хепенингом" у хали на Кошутњаку, најавили су организатори.

Аеробик хепенинг одржаће се у суботу 11. децембра од 15 до 19 сати у спортској хали Факултета, у Улици Благоја Паровића 156, улаз ће бити бесплатан, а позвани су сви љубитељи групних фитнес програма.

Учесници ће имати прилику да вежбају у ритму: "зумба" аеробика, "микс" аеробика, "кик" аеробика, "тае боа" аеробика, "класик" аеробика, "џезерсајза", а водиће их чланови Нинас тима, Корпоре, Хил Џим-а.

Приказ свог рада припремили су и студенти рекреације друге године струковних и цетрврте године академских студија Факултета спорта и физицког васпитања.

Специјални гости Аеробик хепенинга биће чланови фитнес клуба Бео Џим са најмлађим представницима и актуелним светским првакињама у такмичењу ФИТ КИД деце од 8.00 и до 12.00.

О учесницима бринуће се тим Центра за превенцију хроничних незаразних болести Дома здравља са Чукарице.

Организатори Аеробик хепенинга су студенти рекреације са Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду и Удружење стручњака за рекреацију Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије