Партизан домаћин Грацу

Хокејаши Партизана у суботу ће у дворани Пионир дочекати аустријски Грац у 18. колу Слохокеј лиге, а нападач српског тима Марко Ковачевић упозорио је да црно-бели не би смели да потцене противника, иако су Београђани до сада постизали много боље резултате.

"Аустријанци умеју да буду врло опасан противник, иако се на табели не налазе на завидној позицији. Могу да изненаде било кога, као што су учинили на нашем сусрету у Грацу када смо победили тек после пенала. Сада ћемо учинити све да се то не понови", навео је Ковачевић.

Партизан је тренутно на другом месту на табели Слохокеј лиге са 38 бодова из 16 утакмица. Други део сезоне се и завршава 18. колом, мада Партизан има и заосталу утакмицу са Бледом против кога ће играти 11. децембра.

"Играли смо много утакмица, мало нас и умор стиже, али то није изговор, скоро и да не размишљамо о томе. Имамо свој циљ ове сезоне, а то је титула", истакао је Ковачевић, који је до сада постигао 10 голова и имао 11 асистенција.

Улазнице за утакмицу Партизан-Грац могу се купити на благајнама дворане Пионир, а коштају 250 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара