Шкундрић председник Звезде

Министар енергетике у Влади Србије, Петар Шкундрић, нови је председник Спортског друштва Црвена звезда.

Спортско друштво Црвена звезда изабрало је новог председника. Министар енергетике Петар Шкундрић, наследио је Александра Влаховића на тој функцији, и има веома тежак задатак, да посрнулог српског гиганта поново дигне на ноге.

Досадашњем председнику Александру Влаховићу је истекао мандат и он није хтео поново да се кандидује, док је Шкундрића је предложио фудбалски клуб.

Новог председника Шкундрића чекаће велики посао, имајући у виду веома тешко стање у свим Звездиним секцијама.

Многе секције клуба су због недостатка новца у великим дуговима и прети им гашење. Док се ситуација у фудбалском клубу донекле стабилизовала, кошаркаши црвено-белих проживљавају најтеже дане од оснивања, а ништа боља ситуација није ни у рукометном клубу.

Спортски резултати пре свега у групним спортовима веома су лоши, па ће и на том плану морати да се уложи велики напор да би се ситуација променила.

Појединачни спортови бележе солидне резултате, али и тамо се осећа велики недостатак новца, тако да ће и тај сегмент црвено-белих морати да се помаже.

Шкундрића ће такође чекати изазови везани за приватизацију спортских клубова, имајући у виду да је и поред тешког финансијског стања Црвена звезда веома атрактивна за потенцијалне купце.

Кандидати за потпредседнике спортског друштва су Владица Поповић, Јасна Шекарић и Милан Николић, а делегати ће на предлог новог председника изабрати нови Управни и Надзорни одбор Спортског друштва.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво