Ђурђић и Марић најбољи у трци Лиге Србије

Репрезентативац крагујевачког Радничког Бојан Ђурђић, победио је у категорији елита у трци Лиге Србије у планинском бициклизму одржаном у Вршцу у изванредној организациј Клуба екстремих спортова Изазов из Вршца.

Млади ас Црвене звезде Алекса Марић био је најбољи у категорији до 23 године и уједно други у конкуренцији елита. Обојица су наставили са са сјајним резултатима ове сезоне: победили су у свим тркама за лигу, освојили шампионске титуле на Првенству Србије и на Шампионату Балкана у крос кантрију, а Ђурђић је славио и на Првенству Србије у ап хилу....

Најбоља дама била је Николета Митровић из Орловца Систем ФТО из Црне Траве, а најуспешнији јуниор био јеНемања Глишић (БК Нови Сад).

Пласмани, трка Лиге Србије у планинском бициклизму у Вршцу - елита: 1. Бојан Ђурђић (Раднички, Крагујевац), 2. Алекса Марић (Црвена звезда), 3. Марко Ћурчић (Прогресив, Београд). До 23 године: 1. Алекса Марић (Ц. звезда), 2. Оливер Штрбац (Фанатик, Нови Сад), 3. Акош Бриндза (Каприоло, Бачка Топола).

Даме. 1. Николета Мировић, 2. Ивана Костић (обе Орловац Систем ФТО), 3. Милица Ракић (БК Нови Сад).

Јуниорке: 1. Ивана Костић (Орловац Систем ФТО), 2. Милица Ракић (БК Нови Сад), 3. Јулија Ристић (Орловац Систем ФТО, Црна Трава).

Јуниори: 1. Немања Глишић (БК Нови Сад), 2. Лука Николић (Раднички, Крагујевац), 3. Негован Станачков (Орловац Систем ФТО).

Мастерси: 1. Бојан Васовић (Борац, Чачак), 2. Александар Марић (Раднички, Крагујевац), 3. Ненад Берић (БК Нови Сад).

Кадети: 1. Огњен Станковић, 2. Марко Симијоновић (обојица Орловац Систем ФТО), 3. Владан Травичић (БК Нови Сад).

Млађи кадети: 1.Данијел Њиради (Каприоло), 2. Кристијан Хипик (БК Нови Сад).

У хоби спорт класи победио је Ендре Калмар (Каприоло) а у хоби фан класи Бранимир Ђорђевић (индивидуалац, Вршац).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво