Борис Стрел на семинару у Београду

Смучарски савез Београда организоваће од 24. до 26. септембра на Авали семинар за тренере у алпским дисциплинама, на којем ће један од предавача бити бивши победник Светског купа у велеслалому Словенац Борис Стрел.

Поред Стрела, предавање ће одржати још један познати словеначки стручњак, тренер репрезентација Словеније, Аустрије, Норвешке и Јапана - Филип Гартнер, као и директор свих такмичења Хрватског ски савеза Рене Флајс.

Педесетједногодишњи Стрел је поред победе у Светском купу 1981. године у италијанском скијашком центру Кортини Д'Амнпецо у каријери освојио и једну бронзану медаљу на првенству света у Шладмингу 1982, а на Олимпијским играма у Сарајеву 1984. био је пети, такодје у велеслалому.

На семинару за српске и тренере скијања из региона, предавање ће у планинарском дому "Чарапићев брест" одржати и директор ШБ Миле Стојановић и тренер наше репрезентације Милош Томић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво