Влада Ђорђевић у форми

Влада Ђорђевић, куглаш крагујевачког Водовода одбранио је титулу на Првенству Србије - Центар у дисцплини спринт одиграном на куглани у Панчеву.

У финалу против јуниорског репрезентативца Србије, вицешампиона света у тандему Александра Милинковића (Ниш пут), било је 1:1 у сетовима (102:108, 90:83) па су одлучивале „златне кугле". Ђорћевић је био сигурнији (18:15) и одбранио титулу.

У борби за бронзани трофеј, Борислав Рогић, млади куглаш Технохемије победио је јуниорског репрезентативца, вицешампиона света у тандему са Милинковићем, Милоша Симијоновића из костолачког Рудара. И овде су одлучивале „златне кугле" пошто је у сетовима било 1:1 (96:94 и 83:84). У првој додатној серији од три кугле било је 15:15, у другој је Борислав Рогић оборио 15. Симијоновић 14 чуњева...

На Првенство Србије 4. септембра у Bеограду на Бањици, плисирало се укупно осам играча са овог такмичења: Ђорђевић, Милинковић, Б. Рогић, Симијоновић, З. Стевић (Рудар), Перишић (Прва петолетка, Трстеник), Маринковић и Матејић (обојица Шумадија). Са Првенства Србије - Војводина пласираће се такође осам куглаша. Судио је Милан Остојић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво