Стјепановић у финалу

Репрезентативац Србије у пливању Велимир Стјепановић пласирао се у финале трке на 100 метара делфин стилом на Олимпијским играма младих у Сингапуру, препливавши стазу за 54 секунде. Половичан успех осталих спортиста.

Стјепановић је освојио прво место у својој квалификационој групи, чиме је изборио прво финале за наш олимпијски тим у Сингапуру. Финална трка на програму је сутра, а представник Србије пливаће у петој стази.

За разлику од Стјепановића Стефан Шорак није успео да избори пласман у финале, пошто је у трци на 200 метара слободним стилом заузео седмо место у квалификационој групи.

Кошаркашки тим у игри "баскет три на три" стартовао је победом против селекције Индије, коју је савладао резултатом 33:19, а у другом колу А групе ривал нашим репрезентативцима биће Грчка.

Тенисерка Доротеја Ерић, која је играла у дублу са Немицом Аном Леном Фрисдам није успела да се пласира у друго коло, пошто су их на старту олимпијског турнира елиминисале Кинескиње Хао Чен Танг и Саисаи. Ерић и Фрисдман ће сутра одмерити снаге у утешном такмичењу.

Наша представница у веслању Јована Арсић пласирала се преко репесажа у полуфинале трке у скифу. За улазак у финале Арсић ће се борити сутра, баш као и двојац без кормилара у саставу Вук Матовић - Никола Симовић.

Атлетичарка Катарина Илић наступиће сутра у квалификацијама на 400 метара, а трећег такмичарског дана стартоваће и бициклисти Јована Црногорац и Лазар Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво