Српске штафете без финала

Обе српске штафете у дисциплини 4х100 метара мешовитим стилом нису успеле да се пласирају у финале Европског првенства. Мушка штафета заузела је 12. место, док је женска штафета завршила на 14. позицији.

Ни недеља није био добар дан за српске пливаче на Европском првенству у Мађарској. Ни мушка ни женска штафета Србије није успела да се у дуисциплини 4х100 метара мешовитим стилом пласира у финале Европског првенства.

Мушка штафета у за коју су пливали Богдановски, Силађи, Ленђер и Сиљевски, временом три минта, 45 секинди, 87стотинки, заузела је 12. место. У финале су се пласирале штафете Холандије, Француске, Велике Британије, Немачке, Пољске, Италије, Русије и Мађарске.

У женској конкуренцији за Србију су пливале Стражместер, Хигл, Вукановић, Најданоски, и временом четири минута, 16 секудни, 13 стотинки заузеле су 14. место, што није било довољно за пролазак.

До финала су стигле штафете Велике Британије, Шведске, Данске, Русије, Немачке, Италије, Белгије и Француске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво