Читај ми!

Српски ММА борци освојили четири медаље у јуниорској конкуренцији на ЕП

Српски ММА борци освојили су до сада четири медаље у јуниорској конкуренцији на Европском првенству које се одржава у Београду. Србија је домаћин најбољим борцима на Старом континенту у хали спортова "Ранко Жеравица" на Новом Београду од 29. марта до 6. априла.

Златне медаље су око врата ставити Матеја Дексеровић и Немања Благојевић, сребро Владимир Остојић, а бронзу Стево Пилиповић.

"Нисам желео да дозволим да се борбе заврше судијским одлукама. Обећао сам златну медаљу и драго ми је што сам то испунио. Следећа степеница је освајање Светског првенства", самоуверен је Даксеровић, а преноси званичан сајт ММА федерације Србије.

"И даље има места за напредак, али задовољан сам постигнутим. Био сам комплетан у свим сегментима и осећао сам се добро. Идемо даље", изјавио је такође "златни" Благојевић.

Селектор репрезентације за млађе узрасте Никола Васиљевић није крио задовољство и понос због изванредних резултата.

"Ово је био фантастичан наступ наших бораца. Момци су се борили храбро и показали изузетну вештину. Четири медаље у млађој конкуренцији су огроман успех. Сад очекујемо борбе за још осам медаља репрезентативаца који ће бити предвођени селектором за старије узрасте Савом Лазићем", изјавио је Васиљевић.

У наставку следе надметања у сениорским категоријама и шанса за освајање још неколико одличја.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво