Синиша Владимировић нови селектор кик-боксера Србије

Српски стручњак Синиша Владимировић изабран је на седници Управног одбора Кик-бокс савеза Србије за новог селектора свих репрезентативних селекција.

Синиша Владимировић ће нову функцију обављати у наредне четири године. У богатој борилачкој каријери која је трајала 19 година, Владимировић је био вишеструки првак некадашње Југославије и Србије.  Два пута је био шампион Балкана, са Европског првенства и Светског купа има освојена бронзана одличја, а репрезентативац наше земље био је у периоду од 2001. до 2015.

Као тренер, у стручном штабу националног тима радио је од 2019. до 2021. као и 2023. године.

"Као и до сада, приоритет у раду биће континуитет добрих резултата Србије на великим такмичењима. Посебну пажњу обратићемо на млађе селекције, пре свега јер у сениорској репрезентацији имамо смену генерација. Жеља је да што чешће, на сваких месец или месец и по дана организујемо мини кампове, репрезентативна окупљања са два дана интезивних тренинга. На тај начин бисмо са осталим тренерима из стручног штаба имали увид у тренутну форму свих наших такмичара", констатовао је Владимировић.

Нови селектор кик-боксера Србије предложио је чланове стручног штаба. За ринговне дисциплине за главног тренера предложен је Дејан Павић, док би остали чланови стручног штаба требало да буду Александар Топић, Милан Цветковић, Милош Милутинов, Иван Ранковић, Владимир Боговић.

Када је реч о татамију, за главног тренера предложен је Срђан Надрљански, а помагали би му Дејан Гавриловић и Срђан Матић.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво