Читај ми!

Јовановић: Апел купачима на Ади, без уласка у воду током веслачких трка, може да буде фатално

Светско првенство у веслању ће се одржати на Ади Циганлији од 3. до 10. септембра. Директор предузећа "Светско првенство у веслању 2023" Зоран Јовановић истакао је да су купачи велики проблем организатора и апеловао да се уздрже од уласка у воду током трка, јер може доћи до великих последица.

Београд ће бити домаћин Светског првенства у веслању, нарочито значајног због обезбеђивања квалификационих норми за Олимпијске игре у Паризу.

Директор предузећа "Светско првенство у веслању 2023" Зоран Јовановић навео је да припреме и организација иду својим током, као и да су спремни да реагују у случају проблема.

"Од 2019. године, кад је Београд добио част да буд организатор најзначајнијег Светског првенства у олимпијском циклусу због квалификација, улазили смо у програм припрема који је при крају. остају још само фина подешавања. Све иде совјим током. Нема искакања, мада знамо да ће бити проблема, јер знамо да зависимо од временских услова", рекао је Јовановић, иначе бивши кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Југославије.

Јовановић је навео да је најважнија безбедност купача и регуларност такимчења.

"Највећи изазови су време и купачи, на које не могу довољно да апелујем. Њихова безбедност нам је на првом месту. Јестер регуларност јако битна. Сваки контакт је нерегуларан, а може да буде и фаталан. Апел купачима да не улазе у воду, јер могу да буду јако велике последице по њих", истакао је Јовановић.

Што се тиче резултата српских веслача, Јовановић се нада и очекује да ће двојац Мачковић-Стојић и Јована Арсић доћи до финала.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара