Читај ми!

Тијана Богдановић нова шампионка Европе у теквондоу

Млада српска теквондисткиња Тијана Богдановић освојила је златну медаљу у категорији до 49 килограма на шампионату Европе у швајцарском Монтреу, пошто је у финалу савладала Ану Петрушич из Словеније 7:0.

То је прва златна медаља за Србију на првенствима Европе, која додатно добија на значају јер је Богдановићева у полуфиналу савладала троструку шампионку и бронзану са ОИ у Лондону Хрватицу Луцију Заниновић.

Вучић и Удовичић честитали злато Тијани Богдановић  

Председник Владе Србије Александар Вучић четситао је Тијани Богдановић освајање златне медаље на шампионату Европе у швајцарском Монтреу.

"Мало је оних који тек стекнуто пунолетство могу да крунишу златном медаљом и титулом европског првака. Браво, Тијана!", поручио је премијер на свом Твитер налогу.

„"Ово је једна од најсјајнијих медаља за нас јер Тијана је нашšа најмлађа сениорка која је само пре пар дана напунила 18 година, а данас је на европском трону! Свака част Тијана! Верујем да ће у Рију о злату и сребру одлучивати управо Тијана и Милица!“, наводи се у честитки министра Удовичића. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво