Читај ми!

Јелена руководи Олимпијским селом

Двострука олимпијска шампионка и светска рекордерка у скоку мотком Рускиња Јелена Исинбајева изабрана је за руководиоца Олимпијског села у Сочију 2014.

"Изабрали смо Исинбајеву за градоначелницу Олимпијског села у обалном делу Сочија", рекао је први човек Организационог комитета ЗОИ у Сочију Дмитрој Чернишенко.

Село којим ће руководити Исинбајева обухватиће и олимпијски стадион, арене за хокеј, уметничко и брзо клизање, карлинг и главни прес центар.

Он је нагласио да ће касније бити изабран руководилац олимпијског села смештеног у планинском делу, у Красној Пољани, око 70 километра удаљеној од Сочија, где ће боравити спортисти који се такмиче у алпским дисциплинама, крос кантрију, бијатлону, бобу, санкању и скоковима.

Тридесетогодишња Исинбајева, која је освојила злато на Играма у Атини 2004, и у Пекингу 2008, била је практично непобедива у периоду од 2003. до 2009.

Пошто је претрпела шокантан пораз на Првенству света у Берлину 2009, Исинбајева је направила скоро двогодишњу паузу, да би се 2011. вратила такмичењима.

На Олимпијским играма у Лондону ове године освојила је бронзану медаљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије