Спорт уживо: Поздравили ослобађање Уроша

Навијачи Олимпијакоса на мечу против Арсенала у Лиги шампиона поставили транспарент на којем поздрављају ослобађање Звездиног навијача Уроша Мишића. Балотели Мона Лиза европског фудбала. Жозе Мурињо изјавио да жели у Париз, али у Лиги шампиона као тренер Реала. Кошаркаши Барселоне у у Београд на меч са Партизаном долазе без Лорбека. Хулк поново у центру пажње, овога пута због сукоба са тренереом Спалетијем. Новицки пропушта Европско првенство у Словенији.

21.40 - Бившем функционеру италијанског фудбалског клуба Јувентус Антонију Ђирауду после жалбе смањена је затворска казна са 36 на 20 месеци. Суд у Напуљу ослободио је бивше судије Тулија Ланезеа, Тицијана Пјера и Паола Дондаринија да су умешани у намештање утакмица у Италији. Њих четворица су у децембру 2009. године осуђени на затворске казне због злочиначког удруживања у циљу извршења спортске преваре у склопу афере "Калчополи".

21.38 - У Београду ће нам бити много теже него у Русији, јер ће Партизан играти много офанзивније, каже Курбан Бердијев.

20.58 - Менаџер Марија Балотелија, Мино Раиола рекао је да не постоји могућност да Милан доведе овог играча, јер би тај трансфер коштао колико и куповина Леонардове "Мона Лизе". "Балотели кошта као Мона Лиза. Не постоји клуб у Италији који у овом тренутку може да реализује овакав трансфер", рекао је Раиола италијанским медијима. Последњи пут вредност "Мона Лизе" процењена је 1962. године на 62 милиона фунти. Данас би, рачунајући инфлацију, њена вредност износила чак 477 милиона фунти.

19.10 - Навијачи Олимпијакоса, који су у братским односима са најватренијим присталицама Црвене звезде, поздравили су излазак Уроша Мишића из затвора. Они су на мечу Лиге шампиона против Арсенала окачили транспарент на којем је писало "Добродошао кући брате". Урош Мишић је пуштен на слободу пошто је у затвору провео скоро пет година због напада на жандарма Небојшу Трајковића на мечу против Хајдука из Куле на Маракани 2007. године. 

19.00 - Пеп Гвардиола муку мучи са константним притиском Романа Абрамовича који по сваку цену жели да га доведе у Челси. Како преносе енглески медији, руски милијардер је толико изиритирао Гвардиолу да му је бивши тренер Барселоне, преко саветника, поручио да престане да му досађује.

18.40 - Барселона у Београд на меч Евролиге против Партизана долази без Еразима Лорбека. „Лорбек већ дуже време има проблеме са коленом. Одлучио сам да не путује у Београд како би потпуно санирао повреду и ускоро био фит", рекао је тренер Барселоне Ћави Пасквал.

18.30 - Председник Ваљадолида Карлос Суарез одушевљен је тренером те екипе Мирославом Ђукићем, за кога сматра да је бољи и од Муриња. "Мирослав Ђукић је фантастичан тренер. Мурињо ради добар посао, али наш тренер ради боље. Да ли бих га мењао? Ни да ми плате", изручит је Суарез.

18.15 - „Портпарол Партизана Ненад Даниливић рекао је да на мечу против Рубина у четвртак у Лиги Европе на стадиону не очекује више од 10.000 људи. Продаја карата иде у складу са очекивањима, која нису велика. Продато је 6.300 комплета пре почетак такмичења и не верујемо да ће бити мање од шест, али ни више од десет хиљада навијача", рекао је Даниловић.

18.00 - Навијачице Кристал Паласа одлучиле су да подрже свој клуб у походу ка Премијер лиги, а уједно и да честитају бо жићне и новогодишње празнике навијачима тог клуба. Погледајте како изгледа њихова честитка.

16.24 - Фудбалски лидери широм Европе подржавају идеју да се првенство Европе 2020. године одржи у 13 земаља, објавио је данас Асошиејтед прес. Извршни комитет УЕФА састаје се данас и могао би да се сложи са мултинационалним идејом органзације шампионата Европе председника УЕФА Мишела Платинија. Председник Немачке фудбалске федерације Волфганг Нирбах рекао је за АП да је ова идеја Платинија подржана на недавним консулатацијама УЕФА са 53 своје чланице.

16.15 - Давид Ферер је изабран за најбољег тенисера Шпаније у 2012. години. Он је ове године освојио седам титула, међу којима и први Мастерс у каријери - у Паризу у новембру. Петопласирани на АТП листи ове године је остварио 76 победа и 15 пораза, и играо у четири четвртфинала на грен слем турнирима, од чега два полуфинала - на Ролан Гаросу и УС Опену. Фереру је ово друго признање за најбољег тенисера, после 2006. године.

16.05 - Доскорашњи капитен капитен фудбалске репрезентације Србије Дејан Станковић требало би да се врати на терен 18. децембра на мечу осмине финале италијанског купа између Интера и Вероне, преносе медији на Апенинима.

16.00 - Нејмар постао први играч после Пелеа који је добио награду за вансеријска достигнућа у фудбалу. "Док други возе бицикл, ти си за воланом мотоцикла", изјавио велики Роналдињо, док је уручивао награду младом нападачу Сантоса. 

15.46 - Еразем Лорбек неће играти против Партизана због повреде колена.

15.00 - Сестра фудбалера Фиорентине Давида Пизара, Клаудија умрла је у 32. години и чилеански интернационалац отпутоваће данас на сахрану у Чиле. "Управа клуба и играчи дубоко саосећају са болом Давида Пизара због прераног губитка сестре Клаудије", саопштено је на званичном сајту Фиорентине. Писаро је ове сезоне прешао у Фиорентину из Манчестер ситија где је био на позајмици из Роме, за коју је играо од 2006. до 2012. године на 142 утакмице.

13.00 - Кошаркаши НБА лигаша Њу Орлеанса могли би од следеће сезоне да промене назив и уместо Стршљенова постану Пеликани, преносе данас амерички медији. Промена назива тог клуба датира од 14. априла, када је власник Њу Орлеанс Сејнтса Том Бенсон купио кошаркашки тим. Бенсон има право на коришћење назива "Пеликани", а поред тог надимка у оптицају су били и "Екипа" и "Месинг".

11.10 - Дирк Новицки изјавио да је мала вероватноћа да ће наредне године наступати на Европском првенству у Словенији. Новицки се опоравља од повреде, па очекује да му газда Даласа Марк Кјубан не дозволи да заигра за "панцере".

11.00 - Сага око Хулка никако да се заврши. Тек што се ситуација мало стишала и након што је Бразилац мање-више прихваћен у Зениту, дошло је до новог "неспоразума". Наиме, Хулк је замењен у утакмици Лиге шампиона против Милана, што је изазвало велико незадовољство снажног Бразилца. Медији спекулишу да је близу одласка из Русије.

10.50 - Марко Шћеповић незадовољан статусом у Партизану, где је после опоравка од повреде тек трећи нападач. "Почетком сезоне сам скромнију минутажу правдао недовољном спремношћу и чињеницом да сам се тек опоравио од повреде колена. Међутим, околности се нису промениле ни кад ми се форма вратила на пређашњи ниво. Све сам то рекао и тренеру", изјавио је млађи Шћеповић истакавши да постоји могућност да у прелазном року напусти црно-беле.

10.40 - Жозе Мурињо наставио са изјавама у свом стилу. "Кажу да идем у Париз, а Анћелоти у Реал? Париз би био добра дестинација, али за нашу следећу утакмицу у Лиги шампиона", изјавио је Португалац, који није испустио прилику да докачи и Барсу констатацијом да се већ унапред зна да ће Меси освојити "Златну лопту", захваљујући кампањи фудбалских челника.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара