Читај ми!

Слободан улаз на ЕП у рвању

Улаз на Европско првенство у рвању, које ће се одржати у Београдској арени од 6. до 11. марта, биће слободан, а гледаоци ће поред такмичарског моћи да присуствују и забавном програму, рекао је директор турнира Рајко Балтић.

Он је истакао да репрезентација Србије највеће наде полаже у такмичаре грчко-римским стилом: Александра Максимовића, Давора Штепанека, Горана Булатовића и Петра Балоа.

 

"Полажемо наде да ће наши такмичари, који су већ освајали медаље, поновити тај успех на турниру у Београду и доћи до најсјајнијих одличја", рекао је Балтић на конференцији за медије у Клубу спортиста на стадиону Партизана.

ЕП у Београду је обавезан турнир за такмичаре који ће наступати у европским и светским квалификацијама за Олимпијске игре.

 

Промотери турнира биће троструки олимпијски шампион у рвању слободним стилом Александар Медведев из Белорусије, легенда рвања, такође троструки олимпијски шампион Александар Карељин из Русије, као и освајач златне медаље за репрезентацију бивше Југославије на Олимпијским играма у Монтреалу 1976. године Момир Петковић.

У промоцији Европског првенства, како је рекао Балтић, учествоваће и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Балтић је рекао да ће публику у Београдској арени 6. марта забављати певачице Гоца Тржан и Ивана Селаков, 8. марта наступиће Ана Бекута, а 11. певач Маринко Роквић.

 

"Учинили смо све за публику и надам се да ћемо доказати да су Србија и Београд међу првим и најбољим организаторима спортских такмичења", рекао је Балтић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије