Читај ми!

"Папрени" Супер Боул

Супер Боул финале у америчком фудбалу, у коме се ове године у недељу састају Њујорк Џајентси и Њу Ингланд Петриотси, донеће огромну зараду организаторима, али ће поприлично испразнити џепове гледалаца.

Карте за финале, које се игра у Индијанаполису, коштају између 2.200 и чак 14.000 долара за места уз сам терен. Ипак, ни то није највише што може да се плати - на сајту StubHub.com могуће је изнајмити делукс апартман на стадиону за невероватних 445.000 долара на дан утакмице.

Наравно, то нису једини трошкови. Паркирање аутомобила се нуди по цени од 49 долара, од 10 преподне до пет поподне, под условом да возило буде паркирано око километер и по од стадиона.

Уколико посетилац жели да његово возило буде до самог стадиона, нуди се паркинг место за 999 долара, али ту четвороточкаш може да се остави чак четири дана. Дужи паркинг се нуди због журки које почињу у Индијанаполису у  предвечерје финала, када навијачи стигну у град.

Једну од најскупљих журки организује часопис "Максим" и карте за тај провод крећу се од 1.100 до 2.000 долара.Друга фенси журка организује се у петак и суботу пред финале и на њој учествују бивше Плејбојеве зечице Џени МекКарти и Кармен Електра, а улазак на две журке кошта 450, односно 800 долара, са неограниченим конзумирањем хране и пића.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије