Претње смрћу бесних навијача

Најомраженија личност у Сан Франциску у овом тренутку је Кајл Вилијамс, играч Фортинајнерса. Овај играч је главни кривац за пораз од Џајантса и елиминацију из трке за Супербол, јер је на мечу направио две катастрофалне грешке. Због тога Вилијамс добија претње смрћу од бесних навијача.

Кајлу Вилијамсу, играчу Сан Франциско фортинајнерса, недеља је вероватно била најгори дан у животу. Овај играч је на мечу против Њујорк Џајантса направио две катастрофалне грешке које су коштале његову екипу победе и пласмана на Супербол.

Навијачи Сан Франциска нису имали милости према Вилијамсу па су му путем Твитера масовно слали увредљиве поруке, позивали су га на самоубиство, а упућене су му и претње смрћу.

Вилијамс је два пута на мечу испустио лопту (фамбл) после панта противника. Други пут се то догодило у продужетку, после чега је Њујорк постигао победоносни филд гол.

У мору порука најчешће су биле оне које су позивале Вилијамса да скочи са моста Голден гејт, док велики број бесних навијача сматра да несрећног играча Сан Франциска треба изрешетати. Претње је добила и Вилијамсова породица.

Иначе, у Америци није новост да играч који направи грешку проживи прави пакао после тога. Раније су бесни навијачи улазили у барове и остала места на која играч најчешће излази, не би ли га се дочепали.

Јасно је да је Вилијамс тренутно најомраженија особа у Сан Франциску, ипак постоји велики број навијача који и поред грешке дају подршку овом играчу. Вилијамс је преузео одговорност за пораз екипе, али је добио и велику подршку саиграча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара